Doe jij mee met de Schlager Karaoke?

29 aug 2005 - 13:59 - Van onze verslaggever: Chris

Hallo,

Dit weekend heb ik een uitnodiging ontvangen van de “Burgemeister” van Herpen. Deze uitnodiging is voor zijn feestavond die gehouden wordt op zaterdag 24 september. Deze avond duurt van 21.00 uur tot 01.00 uur. Hij zal hiervoor naast zijn burgemeesterswinkel een feesttent laten plaatsen die geheel in Oostenrijkse stijl zal worden aangekleed.

Daarnaast wil hij tijdens deze feestavond om per deelnemende club deelnemers af te vaardigen (maximaal 3 personen per optreden), die mee willen doen aan zijn “Schlager Karaoke”. Wie wil er namens onze vereniging meedoen?

Het is de bedoeling dat de deelnemers om 21.00 uur in de feesttent zijn om de volgorde van optreden te loten. Daarna kunnen de deelnemers ook hun keuze van de schlager maken in volgorde van optreden.

De optredens worden door een zeer deskundige en onpartijdige jury beoordeelt.

De kosten voor deze avond, in de voorverkoop, (wel of geen deelnemers) bedragen 15 euro per persoon inclusief drank en aan de kassa op de avond zelf is het 17,50 euro.

Laat voor 14 september weten of je wel of niet mee wil gaan naar deze feestavond en of je mee wel of niet mee doet aan het “Schlager Karaoke” namens de groep. Dit doe je door naar de ledenadmin te gaan en daar bij “Activiteiten” aan te geven wat je voorkeur is of door het mij eventjes te laten weten.

Als je nog vragen en/of opmerkingen hebt, laat het dan weten.

Groeten,
Chris

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
© Copyright 1997-2024 - Chris Kamps