Ben jij ook benieuwd wie de Bônnelandse prins wordt?

16 okt 2005 - 9:50 - Van onze verslaggever: Chris

Zorg dan dat je zaterdagavond 5 november a.s. rond de klok van 21.00 uur aanwezig bent bij Thekes en je bent één van de eerste die de Prins mag feliciteren!

Stichting carnaval Herpen organiseert samen met Thekes het 11-11 bal. Na twee jaar prinsenschap in het Bônneland, zal prins Marcel d’n Urste - tenminste wanneer hij niet voor een derde ambtstermijn gaat - de scepter overdragen aan een nieuwe Prins. We nemen die avond dus afscheid van Prins Marcel d’n Urste, zijn Prinses Joanita en zijn adjudanten Peter Uijen en Geert School. Ook nemen we officieel afscheid van de stichtingsbestuursleden Evelien Veld, Wendy van Dreumel en Hans Janssen.

Het 11-11 bal is in zaal Thekes, begint om 21.00 uur en duurt tot 1.30uur. Wederom is er gekozen voor de opzet van vrij-drinken in combinatie met live-muziek van de geweldige band de Anselthaler-Party-Express. De toegangskaartjes hiervoor kosten € 17,50 in de voorverkoop en €19,50 aan de kassa op de avond zelf. De kaartjes zijn vanaf 15 oktober a.s. te koop bij Thekes.

Kortom de aftrap van het nieuwe carnavalsseizoen wordt weer een feest waar een ieder die carnaval Herpen een warm hart toedraagt bij aanwezig moet zijn. Doe, net als de voorgaande twee jaren, je carnavalske kleding weer aan. En voor degene die raad wie de nieuwe prins wordt wacht een leuke prijs.

Zondagochtend 6 november a.s. worden de foto’s van het afgelopen carnavalsjaar getoond. Via een groot scherm in het café bij Thekes kan iedereen nog eens terugkijken naar een selectie foto’s van o.a. het 11-11 bal 2004, de pronkzitting, de jeugdpronkzitting, trienonthulling, de optocht, trouwe moandag en burgemèstersdeinsdag. Deze foto’s zijn net als vorig jaar weer op CD gezet en voor degene die interesse hebben bestaat de mogelijkheid om die ochtend deze foto-CD te bestellen.

Natuurlijk kunnen we die ochtend nog even gezellig nakaarten en misschien zelfs al enkele foto’s van het 11-11 bal 2005 bekijken. Uiteraard zal de ‘nieuwe Prins’ deze ochtend ook aanwezig zijn. Voor degenen die zaterdag niet in de gelegenheid waren hem te feliciteren en dat wel graag zouden willen, een unieke mogelijkheid. Om deze ochtend gezellig Herps te beginnen is er voor iedereen een gratis kopje koffie met een stukje Trien de Snijbônstoet. We beginnen deze zondag om 11.11 uur.



Gaarne tot zaterdag 5 en /of zondag 6 november as.
Bestuur Stichting Carnaval Herpen

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
© Copyright 1997-2024 - Chris Kamps