15 feb 2006 - 13:56 - Van onze verslaggever: Chris

OVERLANGEL - Korfbalvereniging TOG uit Overlangel is afgelopen weekend kampioen geworden in de eerste klasse van de zaalkorfbalcompetitie. Afgelopen zondag werd in sporthal De Duffelt in Millingen a/d Rijn de kampioenswedstrijd gespeeld tegen Klimop uit Kekerdom, dat laatste staat op de ranglijst.
Ondanks dat TOG al heel snel twee tegendoelpunten moest incasseren, wist het Overlangelse 'dieselteam' in de tweede helft bijna moeiteloos uit te lopen naar een klinkende 8-16 overwinning.



Met nog twee wedstrijden te gaan is TOG niet meer in te halen door de nummer twee van de competitie, Altior uit Heeswijk-Dinther. Terug in Overlangel werden de dames met trainer en coach rondgereden op een platte kar door de straten van Overlangel, Neerloon en Keent.
In het vorige seizoen promoveerde het team van de tweede naar de eerste klasse; amper een jaar later promoveren de dames naar de overgangsklasse van de KNKV. "Het is bijna 24 jaar geleden dat TOG in deze klasse heeft mogen spelen", aldus assistent-coach Hannie Voet, die destijds in het eerste van TOG korfbalde. Ook in de buitencompetitie is TOG afgelopen jaar kampioen geworden en gepromoveerd naar de eerste klasse. En wederom staan zij hierin bovenaan op de ranglijst. TOG speelt op zondag 26 maart de halve finale om de KNKV-beker in Uden tegen Sirene, dat uitkomt in de hoofdklasse. Aanvang: 13.00 uur.

Bron: KlikNieuws.nl

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
© Copyright 1997-2024 - Chris Kamps