Dinsdag 27 februari in café van Buren

12 feb 2007 - 11:45 - Van onze verslaggever: Chris

Beste allemaal,

Vrijwilligerswerk is een "hot issue". Dinsdag 27 februari organiseert de Rode Kruis Studentendesk Nijmegen in café van Buren het forum 'Vrijwilligerswerk: stoffig of sexy?'! Op deze avond kun jij je kans grijpen om jouw mening te geven over vrijwilligerswerk.

Als student heb je het natuurlijk druk. Niet alleen met je studie en uitgaan, maar ook met activiteiten bij verenigingen, besturen, bijbaantjes en allerlei andere interessante dingen die op je pad komen. Krijg je betaald voor alles wat je doet? Zeker niet, veel dingen doe je gewoon omdat je ze leuk en leerzaam vindt. Zou het dan geen ideale combinatie zijn het leuke en leerzame voor jezelf te combineren met het helpen van anderen?

Op 27 februari kun jij hierover in discussie gaan met dhr. Stapert, voorzitter van Amnesty Nederland, dhr. Breederveld, directeur van het Rode Kruis Nederland, Marije Mulder van stichting La Luz en Henk Berg van KPMG en actief in KPMG en de Samenleving. Het forum zal worden gepresenteerd door 3fm-dj’s Edwin Diergaarde en Barbara Karel.

Na een verhitte discussie kun je tot in de late uurtjes dansen op de "groovy beats" van DJ Lin (Supperclub, Ex porn star, Fuck Monday), DJ Melly Mel (Paradiso, RUSH) en Jaziah, meest veelbelovende DJ van Nederland! Ook als je niet naar het forum komt ben je hier natuurlijk welkom, vanaf 23:00 uur.

Kijk snel op www.stoffigofsexy.nl!

Rode Kruis Studentendesk Nijmegen

Elske, Inge, Ingeborg & Margot

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
© Copyright 1997-2024 - Chris Kamps