Help jij ook weer mee ?!?

30 mrt 2004 - 11:01 - Van onze verslaggever: Margot en Eva

Een hele goede dag allemaal!

Daar ben ik weer... en nu met het volgende...!

Vorig jaar hebben we als enorm gezellige club de biervatenrees in ravenstein georganiseerd!! Margot was han van de keurvorst tegen gekomen en hij vroeg of we hier nog interesse in hadden!! Er is vorig jaar afgesproken dat we dit (degene die mee hebben gedaan) dit jaar weer zouden doen. Mijn vraag aan jullie is: Wie wil er (actief) meehelpen tijden de voorbereidingen en natuurlijk tijdens dit spektakel??

Zondag gaan Margot en ik in ieder geval even naar de keurvorst toe om met Han alvast het een en ander door te nemen. We willen het nu wat grootser aan gaan pakken! Omdat vorig jaar de opkomst niet zo heel hoog was, maar de deelnemende teams het toch een zeer geslaagde rees vonden.. willen we nu starten op een later tijdstip en meer reclame maken!

Willen jullie a.u.b. zo snel mogelijk reageren of jullie interesse hebben bij het opzetten van de rees?? Misschien heb je wel hele leuke ideeen die in de rees moeten of wil je graag zorgen voor de PR!!! Het is echt super leuk om te doen en de groepskas kan er ook goed mee gespekt worden.

Laat het mij (Eva) zo snel mogelijk weten via de mail....
Groetjes Margot Vandermeulen en Eva Broeren

Geniet nooit met mate

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
© Copyright 1997-2024 - Chris Kamps