Za 16 apr 21.30 uur

29 mrt 2005 - 21:05 - Van onze verslaggever: Chris

Beste carnavalsvrienden,

Onze carnavalsgroep C.V. Nog Efkes bestaat dit jaar 11 jaar. Ter ere hiervan geven wij een GROOT feest. Dit willen wij natuurlijk samen met jullie vieren in de Petjesbar te Overlangel. Het feest zal gehouden worden op zaterdag 16 april aanstaande.

Om het feest zo veel mogelijk in carnavalssferen te laten verlopen, hebben wij gekozen voor een toepasselijk thema met dresscode:


Thema:"After carnavals party"
Dresscode:"jullie carnavals outfitten"
Tijd:"Begin 21:30 uur tot het einde 02:00"


De avond zal begeleid worden door de discotheek FANTASY, die er uiteraard voor zorgt dat de carnavalsfeer er weer optimaal in komt. Wanneer de avond er bijna op zit, zorgen wij natuurlijk nog voor de traditionele eieren die, net als met carnaval, niet weg kunnen blijven!!!!!

Verder is het belangrijk om te weten dat de entree kaartjes voor deze After carnavals party €15:- p.p ( inclusief drank en eier buffet ) zullen kosten.

Deze kaarten kunnen van tevoren worden besteld bij de volgende personen:

  • Tom Swinkels
  • Monique Voet

    Nadat jullie de kaartjes hebben besteld, kunnen deze op 13 april tussen 19:00 uur en 21:00 uur afgehaald worden bij de Petjesbar in Overlangel.
    (kaartjes moeten van te voren worden besteld er worden geen kaartjes op de avond zelf verkocht!!!! )

    Wij hopen dat iedereen zin heeft in een laatste carnavalsavond dit jaar. Samen gaan we er een gezellig feestje van maken!!

    Gegroet,
    Alle leden van C.V. Nog Efkes

    [ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

  •  
    © Copyright 1997-2024 - Chris Kamps