Meteen met na carnaval werden we uitgebreid tot een groep van in totaal 16 jongeren. Op dat moment hadden we nog geen naam voor onze groep, maar die kwam er wel, nadat we er achter waren gekomen dat C.V. Krek Zat! al bestond, moesten we op zoek gaan naar een andere, waardoor het dus C.V. Ge Kunt Me Wâ! werd. Daardoor konden we echt als groep meedoen doen aan verschillende activiteiten, zoals de zeskamp in Overlangel, 7-7 voetbaltoernooi en de sportdag met koninginnedag.
Na wat opstartproblemen zijn we 2 januari 1996 begonnen voor het eerst in ons bestaan met het bouwen van een wagen met het logo van ons op de wagen, zodat iedereen meteen wist wie we waren. Op de wagen, die gebouwd was in de schuur van Fam. Jansen uit Keent,
hadden we de spreuken staan:

"Wij zijn Ge Kunt Me Wâ!
en bouwe vur ut urste joar,
ut oansturmende talent,
dus da kumt wel vur me koar!"

en op het voorbord van de trekstang stond:

"We he'n ut bôwe onder de knie.
Anders zâde ons logo nie."

Hier ziet U onze allereerste wagen in de optocht van Ravenstein. Achterop ziet U ons logo staan, wat het thema was van onze wagen.
We stonden zelf erg versteld van onze eigen bouwprestaties. Dat de rest dat ook was bleek wel uit de prijzen en lof die we kregen bij de optochten. Door C.V. Gauw Blauw werden we, in de carnavalskrant van C.V. De Nachtgravers, zelfs het aanstormende talent genoemd. Een eerste plaats bij de grote wagens junioren in Ravenstein en dezelfde prijs bij de grote wagens junioren in Overlangel was heel erg goed voor het eerste jaar.