Meteen naar het succes van het eerste jaar wilde er nog meer bij de groep horen zodat het totaal kwam op 18 jongeren. Doordat we steeds met activiteiten mee wilde kwam er een idee uit de groep om mooie bordeaux rode T-shirtjes, met ons logo achterop, te laten drukken, zodat we die niet meer bij De PetjesBar hoefde te lenen. We deden weer mee met de sportdag met koninginnedag, 7-7 voetbaltoernooi en de zeskamp.
Dat jaar begonnen we een week na de herfstvakantie met het bouwen van een wagen, die dat keer weer van de Fam. De Bruin uit Keent was.
Dit keer bouwde we in de schuur van Piet Voet uit Neerloon samen met C.V. Plog, waar we veel van geleerd hebben. Dat jaar bouwde we voor de eerste keer in delen, zodat we hoger konden bouwen. Ons thema van dat jaar was het circus, dus hadden we een tent gemaakt waar een olifant onder zat. Bovenop lag een clown en zat de grootste pop, de directeur van het circus. Alles aan de wagen kon bewegen en was geschilderd met hele mooie, felle kleuren.
De slagzin die we gebruikte was:
"Tegenwoordig is er op TV steeds minder te beleven,
daarom geven we het circus een nieuw leven"

Dit is een overzichtsfoto van de wagen, nadat hij net voor de eerste keer was opgezet bij het viaduct bij Ravenstein.
Dat de wagen weer mooi was bleek weer uit de prijzen die we wonnen. In Ravenstein wonnen we bij de grote wagens junioren weer een (gedeeld) eerste plaats, en dat was ook het geval in Overlangel bij de grote wagens junioren. Het was voor ons de eerste keer dat we 6 meter hoog bouwden.