Door één van onze verslaggevers ter plekke (Paul)

Ook dit jaar zijn we weer van plan om een wagen te bouwen. De voorbreidingen hiervoor zijn al weer in volle gang. Na twee vergaderingen te hebben gehad over het onderwerp en de manier waarop (we kunnen het nooit in een keer eens worden) zijn we eindelijk aan de gang gegaan.

We zijn inmiddels over ons hoogtepunt (ahum) heen, dus hebben we besloten om maar kleiner te gaan bouwen. Tijdens de bouw die nu ongeveer al een maand bezig is blijkt dat dit voor ons moeilijker lijkt dan het is en de resultaten die er nu zijn zijn dan ook groter uitgevallen. Want sommigen (Hendrik-jan) weten niet wat rekening houden met hoogte is????? Zodat sommige buizen in de weg kunnen hangen. Hopelijk houdt de rest van de bouwers dit wel in de gaten.

Verder gaat het met de bouw vrij langzaam omdat weinigen de weg naar de schuur kunnen vinden. Voor degenen die het niet meer weten zal er in de loop van deze week een kaartje op onze site worden gezet met de juist route zodat iedereen de weg kan vinden.Hopelijk kunnen wij dan onze rand gemeenten tijdens de carnaval weer laten genieten van onze technische hoog standjes.

Graag eindig ik met HOCUS POCUS...

En je ziet ons wel verschijnen met de carnaval

[ Bouwverslag carnaval 2001 ] - [ Verslag uiteten 2001 ]