Op deze pagina staan allemaal krantenartikelen. Deze komen uit verschillende kranten of blaadjes, zoals het Brabants Dagblad, Carnavalskrant, De Driesprong, Streekwijzer, Regio Oss enz. enz. Elk artikel heeft wel betrekking op onze vereniging. Het is gewoon bedoelt als een soort naslagwerk.

Overlangel
Overlangel, Neerloon en Keent zijn drie dorpjes die in carnavalstijd samen het Nachtgraversrijk vormen. Uitgezonderd op carnavalszondag als de Loonse Eg in Neerloon uitpuilt, is de zaal van Petjesbar in Overlangel het epicentrum daarvan. En wat er ook georganiseerd wordt, succes is vooraf verzekerd want de gemeenschap loopt er voor vel zaken waken warm. Zelfs voor een spektakel dat "carnalallen"genoemd wordt.
De werkgroep die tweejaarlijks de "Lochtste Mins Verkiezing"organiseerde wilde eens wat anders en kwam met dit idee. Vier muzikale juryleden kregen de taak toebedeeld om te oordelenhoe elf groepen zich presenteerden met een zelfgeschreven carnavalslied.
De Brandput ging origineel terug in de tijd met een eigen tekst op een hit uit de tv-serie Schaap met de vijf poten. De Raad van Elf maakte er een bonte verkleedpartij van, Ge Kunt Me Wa bracht een nummer met een hoog feestgehalte en veel lalalala. Een echt geengageerd nummer was het openingslied van blaaskapel 't Kon. Vanwege de nog steeds voortdurende wateroverlast in Keent vroeg zanger Hans Hartogs zich af of iedereen al wel had leren zwemmen.
Unaniem was de jury van oordeel dat Ge Kunt Me Wa als beste uit de bus kwam. De tweede prijs was voor Blaaskapel KON en de Raad van Elf eindigde als derde. De publieksprijs ging naar CV Plog.
Brabants Dagblad
Dinsdag 21 januari 2003
Brabants Dagblad - 17 december 2002 - Nishut
Brabants Dagblad
Dinsdag 17 december 2002
Bijlage Vrijwilligerswerk
NRC Handelsblad
Donderdag 18 januari 2001
Krantenartikel 3 over de schuur
Brabants Dagblad
Donderdag 1 oktober 1998
Krantenartikel 2 over de schuur
Brabants Dagblad
Woensdag 16 september 1998
Krantenartikel 1 over de schuur
Brabants Dagblad
Donderdag 7 mei 1998
Stukje uit de omroeper 1998
Omroeper
Brabants Dagblad Overlangel 1998
Brabants Dagblad
Brabants Dagblad Ravenstein 1998
Brabants Dagblad
Brabants Dagblad Ravenstein 1997
Brabants Dagblad
Stukje uit de omroeper 1996
Omroeper
Als U nog bepaalde krantenartikelen heeft die staan hier nog niet bij en het gaat over onze carnavalsvereniging, laat het ons dan even weten zodat we hem er ook bij kunnen zetten. Alvast bedankt!!