Carnaval 2002 was weer geweldig voor onze vereniging. Het was hard werken om alles toch nog op tijd af te krijgen, maar het plezer en alles wat er mee te maken heeft wat je er voor terug krijgt is ombeschrijvelijk.

Dit jaar hebben verschillende leden een dag van carnaval 2002 beschreven.

Zo, dat hebben we ook weer achter de rug. Wat een feest! Carnaval 2002 was er absoluut een om nooit te vergeten. Hoewel het elk jaar maar weer afwachten is of het carnaval zich kan meten met die van het jaar ervoor, is het ongelooflijk om te zien dat het toch weer zo boven verwachting kan uitpakken. Dat is onze mening over deze Carnaval en laten we hopen dat er nog vele van dit kaliber mogen volgen.
Dat het allemaal zo is gelopen, is natuurlijk ook te danken aan een goede coŲrdinatie en voorbereiding. We zijn blij dat we met het bouwen van onze carnavalswagen ook een steentje aan de sfeer hebben kunnen bijdragen. Hierbij hebben we van vele kanten hulp gehad en er is dan ook een aantal mensen dat wij bijzonder dankbaar zijn voor hun inzet, te weten:

C.V. De Nachtgravers, Fam. Reys & Fam. Rutten, Loonbedrijf Van Eldijk, Heinz, Jan van de Burght, De Petjesbar, Fam. Lam, Fam. Barten, Fam. Vos, C.V. Nog Efkes, C.V. Gauw Blauw, al onze betrokken ouders, C.V. D'n Neie, Noeste, Nijvere Nishut en alle anderen die ons op welke manier dan ook hebben gesteund.

Allemaal van harte bedankt en wij drinken alvast op carnaval 2003!

Alaaf!
C.V. Ge Kunt Me W‚!


[ Za 9 feb ] - [ Zo 10 feb ] - [ Ma 11 feb ] - [ Di 12 feb ] - [ Uiteten ] - [ Overige ]